Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

8η Εθελοντική Δράση Καθαρισμού Πάρκων-Δασών Δήμου Πεντέλης

Παραθέτουμε ενημέρωση που λάβαμε από το Δήμο Πεντέλης σχετικά με τις συντονισμένες δράσεις καθαρισμού των πάρκων και δασών της περιοχής. Αυτή τη φορά σειρά παίρνει το δάσος του νοσοκομείου Παπαδημητρίου. Αναλυτικά:

1. Σας γνωρίζουμε ότι, ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, το Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» και σε συνέχεια των περιβαλλοντικών του δράσεων ανά δεκαπενθήμερο, θα υλοποιήσει το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 από ώρας 09:00, την 8Η εθελοντική δράση καθαρισμού – αποψίλωσης δασυλλίων στο δάσος του νοσοκομείου Παπαδημητρίου (παράρτημα Σισμανογλείου) στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
2. Η οργάνωση της όλης δράσης η οποία θα είναι ευθύνη του Δήμου Πεντέλης, καθορίζεται όπως παρακάτω:
α. Συμμετοχή και των τριών (3) Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης, Ν.Πεντέλης, Μελισσίων.
β. Αποστολή προσκλήσεων για τη συμμετοχή σε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις και τους συλλόγους της ζώνης ευθύνης του Δήμου μας.
γ. Προετοιμασία, χρησιμοποίηση του Τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων (χορτοκοπτικά , αλυσοπρίονα ,συρμάτινες σκούπες, σακκούλες κ.λ.π.)
δ. Καθαριότητα χώρου, διάθεση πλαστικών σακούλων με μέριμνα της υπηρεσίας Καθαριότητας και υπηρεσίας Πρασίνου της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
ε. Εξασφάλιση χορηγιών για τη δράση με μέριμνα του γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.
3. Το Δασαρχείο Πεντέλης στο οποίο κοινοποιείται το παρόν παρακαλείται για την ενημέρωσή του και τον έλεγχο της δράσης κατά κρίσιν του.
4. Κεντρική συντονιστική σύσκεψη για τη δράση στην οποία παρακαλούνται να συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των φορέων που θα συμμετάσχουν την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011 και ώρα 12:00 στην έδρα του Δήμου Πεντέλης. (Καλαμβόκη 2α Μελίσσια).
5. Πληροφορίες - συμμετοχές στο τηλέφωνο: 213 20 50018, ή ηλεκτρονικά στα: pentelipress@0142.syzefxis.gov.gr / www.penteli.gov.gr
pentelimayor.dsk@gmail.com / www.stergiou-kapsalis.gr
6. Η ενεργή συμμετοχή σας στο έργο του Δήμου μας, μας δίνει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε τους αγώνες μας και να στηρίξουμε τα μνημεία Υγείας της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης
Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου