Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Φωτιά πριν από λίγο στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη (Νταμάρι)

Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε στις 21:00 περίπου στο βαγόνι που βρίσκεται στο θέατρο και εξυπηρετεί τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στις παραστάσεις,
Η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο σχεδόν το βαγόνι λόγω των έφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα αλλά και λόγω της ξύλινης επένδυσής του, οι μεγαλύτερες ζημιές έγιναν στο πίσω μέρος του βαγονιού, από εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η φωτιά, τα άλλα δύο τμήματα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Κάηκαν όλη η ξύλινη επένδυση στο πίσω μέρος, οι ηλεκτρικές εγταστάσεις, τα φωτιστικά, διάφορα μικροέπιπλα και οι κουρτίνες των παραθύρων.
Άμεση ήταν η επέμβαση των οχημάτων της πυρασφαλείας του δήμου μας που βρέθηκαν στο τόπο της φωτιάς σε χρόνο ρεκόρ και δεν άφησαν την φωτιά να επεκταθεί στα πεύκα που βρίσκονται γύρω από αυτό, στην κατάσβεση εκτός από τα οχήματα του δήμου πήραν μέρος, ένα όχημα του πυροσβεστικού κλιμακίου Πεντέλης και ένα όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το πρόβλημα τώρα είναι ότι σε λίγες μέρες ξεκινούν οι παραστάσεις του φεστιβάλ στο θέατρο και δεν υπάρχει χώρος για τους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές των παραστάσεων.

Πηγή: Ραδιόφωνο Άνω Βριλησσίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου