Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες επιτυχίες από το Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου

Το καλοκαίρι που μας πέρασε έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου, να συμμετάσχουν σε σκακιστικά τουρνουά που διεξήχθησαν στην Αττική και να δώσουν συνέχεια στις διακρίσεις που είχαμε στα σχολικά πρωταθλήματα σκάκι και στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής 2011.


Την αρχή έκανε ο Νίκος Πραματευτάκης που κατετάγη 3ος μεταξύ 46 σκακιστών και κατέλαβε το χάλκινο μετάλλιο στο 11ο Open ΣΟΠ-ΣΜΑΟK <1900 σημειώνοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Άξιο αναφοράς είναι ότι στο εν λόγω τουρνουά ο Νίκος αντιμετώπισε στον τελευταίο γύρο τον νικητή της διοργάνωσης Κανέλλο Δημήτριο, που μέχρι τον 6ο γύρο είχε σημειώσει μόνο νίκες, και με την ισοπαλία που του απέσπασε στον τελευταίο γύρο κατέλαβε πανάξια την 3η θέση.


Συμμετοχή των αθλητών του συλλόγου είχαμε και στο 9ο Φυσιολατρικό Open που διεξήχθη στη Νίκαια. Από τον Σύλλογο πήραν μέρος 3 αθλητές. Ο Αλέξανδρος Γιαννακούλιας κατετάγη 23ος μεταξύ 128 σκακιστών σημειώνοντας 5 νίκες, μία ισοπαλία και δυο ήττες έχοντας παίξει και έναν αγώνα λιγότερο. Ο Τζιώτης Ηλίας κατέλαβε την 37η θέση με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και έναν αγώνα λιγότερο, ενώ ο Κούκας Ηλίας-Αντώνιος κατέλαβε την 60η θέση σημειώνοντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα ενώ δεν πήρε μέρος σε τρεις αγώνες.Φωτογραφείες από το 9ο Φυσιολατρικό Οpen της Νίκαιας


Ενδεικτικό της προόδου των παικτών του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου, αποτελεί η αξιολόγηση τους από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία(ΕΣΟ) όπου στο Α΄ Εξάμηνο του 2011, οι 20 σκακιστές που έπαιξαν σε συνολικά 145 αγώνες (περισσότερους από κάθε άλλο εξάμηνο) αύξησαν την εθνική τους αξιολόγηση κατά 220 βαθμούς!


Φεβρουάριος 2005 - Η ομάδα σκάκι πριν τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου