Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

3ος στην Αττική στην κατηγορία των νηπίων ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος!!!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε στην κατηγορία των νηπίων ο σκακιστής του Συλλόγου μας, Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος στην «Τελική Φάση του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Σκάκι Αττικής 2014» που διεξήχθη την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στο «The Mall Athens» όπου είχαν προκριθεί από τα «Περιφερειακά Σχολικά Πρωταθλήματα 2014» 55 παιδιά από όλη την Αττική.

Στην κατηγορία των νηπίων σημείωσε έξι(6) νίκες σε επτά(7) αγώνες, νικώντας στον έβδομο και τελευταίο γύρο τον δευτεραθλητή «Σχολικών Πρωταθλημάτων Δυτικής Αττικής 2014» Τυριακίδη Ιωάννη που μέχρι τότε είχε έξι(6) νίκες σε έξι(6) αγώνες! Με την ολοκλήρωση του έβδομου γύρου στις τρεις πρώτες θέσεις ισοβάθμησαν με 6 νίκες σε 7 αγώνες ο Χαρτοφύλακας Σπύρος (Πρωταθλητής «Σχολικών Πρωταθλημάτων Δυτικής Αττικής 2014» - νήπια), ο Τυριακίδης Ιωάννης (Δευτεραθλητής «Σχολικών Πρωταθλημάτων Δυτικής Αττικής 2014» - νήπια) και ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης (4η θέση στα «Σχολικά Πρωταθλήματα Βόρειου Τομέα Αθήνας 2014»). Μετά την άρση της ισοβαθμίας ο Τσικογιανόπουλος Ιωάννης κατάλαβε την 3η θέση παίρνοντας το Χάλκινο Μετάλλιο, με τον Χαρτοφύλακα Σπύρο να στέφεται Πρωταθλητής Αττικής 2014 και τον Τυριακίδη Ιωάννη να καταλαμβάνει την 2η θέση στην κατηγορία των νηπίων.
Για να δείτε την τελική Βαθμολογία πατήστε εδώ.
 
Με αυτή τη νέα επιτυχία ο μικρός Γιάννης πήρε πανάξια την πρόκριση για το «26ο  Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών» που θα διεξαχθεί στην Ερέτρια από 25 έως 27 Απριλίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου