Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πρωταθλητής Ελλάδος 2014 στην κατηγορία των νηπίων ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης!!!

Τεράστια επιτυχία σημείωσε στην κατηγορία των νηπίων ο σκακιστής του Συλλόγου μας, Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος στο «26ο  Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών 2014» που διεξήχθη το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Απριλίου 2014 στην Ερέτρια, όπου είχαν προκριθεί 43 παιδιά νηπίου από όλη την Ελλάδα!

Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης - Πρωταθλητής Ελλάδος Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων 2014 - Κατηγορία νηπίων
Σημείωσε επτά(7) νίκες, μία(1) ισοπαλία και μία(1) ήττα σε (9) αγώνες, επίδοση η οποία τον έχρησε «Πρωταθλητή Ελλάδος Ατομικών Πρωταθλημάτων Μαθητών – Μαθητριών 2014» στην κατηγορία των νηπίων κατακτώντας πανάξια το Χρυσό Μετάλλιο και το Κύπελλο!!! Άξια αναφοράς είναι και η νίκη που πέτυχε όταν διασταυρώθηκε να παίξει με τον Χαρτοφύλακα Σπύρο που ένα μήνα νωρίτερα είχε στεφθεί Πρωταθλητής Αττικής 2014 στην κατηγορία των νηπίων.  Ο Αγγελίδης Κωνσταντίνος κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική κατάταξη και το Ασημένιο Μετάλλιο. Την τριάδα συμπλήρωσε η Γιάτσου Ακυλίνα καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη γενική κατάταξη και το Χάλκινο Μετάλλιο, και σαν 1ο κορίτσι στέφθηκε και Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2014 στην κατηγορία των νηπίων κατακτώντας και αυτή το Χρυσό Μετάλλιο και το Κύπελλο. Την 2η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών και το Ασημένιο Μετάλλιο κατέκτησε η Γκουτζούκη Αικατερίνη – Αργυρώ και την 3η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών και το Χάλκινο Μετάλλιο συμπλήρωσε η Μπαντούνου Δέσποινα.

Ο δεύτερος σκακιστής του Συλλόγου μας που πήρε μέρος στο «26ο  Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών-Μαθητριών 2014», επίσης στην κατηγορία των νηπίων, ήταν ο Μπαρτσώτας Θεόδωρος που τα πήγε περίφημα αφού κατετάγη 17ος μεταξύ των 43 συνομήλικων του, με (4) νίκες, (2) ισοπαλίες και (3) ήττες.
Οι παραπάνω επιτυχίες αποτελούν ένα δείγμα της μεθοδικής δουλειάς των προπονητών του Συλλόγου, καθώς το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων - μέσων - αγωνιστικό), να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου