Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Νέες σκακιστικές διακρίσεις για τα παιδιά του Συλλόγου μας!!!


Την Κυριακή 23/11/2014 πέντε(5) σκακιστές του Συλλόγου μας συμμετείχαν στον Α΄ Όμιλο (Νηπιαγωγείο-Γ' Δημοτικού) και ένας(1) στον Β΄ Όμιλο (Δ΄ Δημοτικού – Γ΄ Γυμνασίου) του μηνιαίου παιδικού σκακιστικού τουρνουά που διοργάνωσαν στο Παγκράτι οι σκακιστικοί σύλλογοι ΣΟΠ-ΣΜΑΟΚ με την επωνυμία 55η νεανική Κυριακή όπου έλαβαν μέρος συνολικά 34 παιδιά. Πιο συγκεκριμένα Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος (Α΄ Δημοτικού) σημείωσε τέσσερις(4) νίκες σε πέντε(5) αγώνες καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη γενική κατάταξη και το την 1η θέση – χρυσό μετάλλιο - στην κατηγορία των παιδιών Α΄ Δημοτικού. Σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Γιάννης αντιμετώπισε τρία παιδιά Β΄ Δημοτικού και δύο(2) παιδάκια Γ΄ Δημοτικού χάνοντας μόνο στον τελευταίο γύρο από τον Σταματίου Ροδόλφο (Γ΄ Δημοτικού) που κατέλαβε πανάξια την 1η θέση με πέντε(5) νίκες σε πέντε(5) αγώνες.  Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως τις έξι (6) πρώτες θέσεις κατέλαβαν 5 παιδιά Γ΄ Δημοτικού και ο μικρός Γιάννης!

Φωτογραφίες από τον αγώνα και τους νικητές

Μέρος πήρε επίσης και η αδελφή του Γιάννη Σοφία που με δύο(2) νίκες κατέλαβε την 1η θέση – χρυσό μετάλλιο – στην κατηγορία των κοριτσιών. 

Επίσης ο Μπαρτσώτας Γιώργος (Β΄ Δημοτικού) που πήρε μέρος για πρώτη φορά έπαιξε σε 2 από τους 5 γύρους και σημείωσε μία(1) νίκη και μία(1) ήττα που προήλθε από τον συμπαίκτη του Γιάννη στο 2ο γύρο.
Ο Μπουμπούσης Δημήτρης(Α΄ Δημοτικού ) πήρε επίσης μέρος για πρώτη φορά σε σκακιστικό τουρνουά, ήταν από τα μικρότερα παιδιά που έλαβαν μέρος και σημείωσε μία νίκη και μία ισοπαλία.


Τέλος ο Καλλιμάνης Μάνος (Δ΄ Δημοτικού) πήρε μέρος για πρώτη φορά στον Β΄ Όμιλο (Δ΄ Δημοτικού – Γ΄ Γυμνασίου) όπου πήραν μέρος 35 παιδιά αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία καθώς ήταν από τους μικρότερους που έλαβαν μέρος.

Για να δείτε τη βαθμολογία Α΄ Ομίλου πατήστε εδώ

 Για να δείτε τη βαθμολογία Β΄ Ομίλου πατήστε εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου