Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ένα(1) Ασημένιο και ένα(1) Χάλκινο Μετάλλιο για τους δύο(2) σκακιστές μας που έλαβαν μέρος στα «Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής 2015»!!!Τεράστια επιτυχία σημείωσαν δύο(2) σκακιστές του Συλλόγου μας που έλαβαν μέρος στο «Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής 2015» που διεξήχθη στην Παλλήνη το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, συνεχίζοντας την παράδοση των παιδιών του Συλλόγου μας, που θέλει κάθε χρόνο να διακρίνονται στα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι!!!

Ο Θεόδωρος Μπαρτσώτας, αγωνίστηκε στην κατηγορία της Α΄ Δημοτικού, σημείωσε τέσσερις(4) νίκες σε πέντε(5) αγώνες και κατέλαβε την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο μεταξύ 36 συνομηλίκων του! Ταυτόχρονα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα «Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2015» που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.
Θεόδωρος Μπαρτσώτας - 2η θέση και Ασημένιο Μετάλλιο (αριστερά)

Ο Γεώργιος Μπαρτσώτας, αδελφός του Θοδωρή, αγωνίστηκε στην κατηγορία της Β΄ Δημοτικού, σημείωσε πέντε(5) νίκες σε έξι(6) αγώνες και κατέλαβε την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο μεταξύ 44 συνομηλίκων του! Να σημειωθεί πως η μοναδική ήττα του Γιώργου προήλθε από τον Γεώργιο Κωστελίδη που με έξι(6) νίκες σε έξι(6) αγώνες αναδείχθηκε πανάξια Πρωταθλητής Σχολικών Πρωταθλημάτων Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής 2015 για την τάξη της Β΄ Δημοτικού. Ταυτόχρονα και ο Γιώργος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα «Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2015» που θα διεξαχθούν την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015.
Μπαρτσώτας Γεώργιος - 3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο (δεξιά)
Να σημειωθεί πως ο Γιώργος και ο Θοδωρής που παρακολουθούν τις προπονήσεις του αγωνιστικού τμήματος, τα είχαν πάει περίφημα και στα Ατομικά σχολικά Πρωταθλήματα 2014. Ο Γιώργος είχε χάσει οριακά την πρόκριση στα «Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2014», ενώ ο αδελφός του Θοδωρής είχε πάρει διαδοχικές προκρίσεις τόσο για τα «Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2014» όσο και για το «26ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2014». Στο «26ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα 2014» μάλιστα, είχε τερματίσει 17ος στην κατηγορία των νηπίων, ενώ ο συμπαίκτης του Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος που επίσης είχε αγωνιστεί στην κατηγορία των νηπίων είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής Σχολικών Πρωταθλημάτων 2014!!!

Ο Θοδωρής πριν τον αγώνα
Ευελπιστούμε αυτές οι επιτυχίες να είναι μόνο η αρχή, καθώς τα περισσότερα παιδιά του Συλλόγου μας θα λάβουν μέρος στο «Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα Αττικής 2015» που θα διεξαχθούν σε κάποιο από τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Οι παραπάνω επιτυχίες αποτελούν ένα δείγμα της μεθοδικής δουλειάς των προπονητών του Συλλόγου, καθώς το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων - μέσων - αγωνιστικό), να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου