Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων - Σπουδαία Νίκη στον 3ο Γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) Αττικής 2015 επί της ΠΣ Περιστερίου!!!



Μετά την οριακή εκτός έδρας ήττα με 2-1 στον 2ο Γύρο από την πολύ δυνατή  Α΄ ομάδα του ΑΣΟ Πετρούπολης «ΔΙΑΣ», η ομάδα Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) του Συλλόγου φιλοξένησε την Κυριακή 25/10/2015 την ΠΣ Περιστερίου. Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός πως η ΠΣ Περιστερίου στο 43ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής 2015 που ολοκληρώθηκε πριν από δυο βδομάδες αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος 2015!!!
Ο Μάριος-Εμμανουήλ Καραγιάννης σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη προσωπική νίκη στο πρωτάθλημα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα των Βριλησσίων. Ακολούθησε η ήττα του Θεόδωρου Μπαρτσώτα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα, για να έρθει τελικά η νίκη του Ιωάννη Τσικογιαννόπουλου που έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Βριλησσίων με τελικό σκορ 2-1.
Η παραπάνω επιτυχία αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών, τόσο των ίδιων των παιδιών και των προπονητών τους, όσο και της Διοίκησης του Συλλόγου που έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες, και μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων – μέσων – αγωνιστικό) να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.

Για να δείτε τη βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 3ου Γύρου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου