Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

1ο Ανοιχτό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι(Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» για παιδιά έως 12 ετών - Δελτίο Τύπου



Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το 1ο Ανοιχτό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Σκάκι(Rapid) ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» για παιδιά έως 12 ετών τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 στα γραφεία του Συλλόγου μας.


Στο παιδικό τουρνουά σκάκι πήραν μέρος 31 παιδιά.

Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα τα οποία ήταν ονομαστικά.

Μετάλλια απονεμήθηκαν στα τρία πρώτα παιδιά κάτω των 6 ετών, στα τρία πρώτα παιδιά και στο πρώτο κορίτσι κάτω των 8 ετών και στα τρία πρώτα παιδιά και στο πρώτο κορίτσι της γενικής κατάταξης.


Οι γονείς στις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν μεγαλεπήβολο για τα δεδομένα και το σκακιστικό μέγεθος του Συλλόγου μας που αγωνίζεται στην Β΄ τοπική κατηγορία Αττικής. Εισπράξαμε το χαμόγελο των παιδιών (με τα οποία μοιραστήκαμε και την αγωνία τους αλλά και την χαρά τους), τα θετικά σχόλια των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους να επαναλάβουμε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον. Όλα αυτά καταδεικνύουν πως το τουρνουά συνοδεύτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία, όπου συστατικό της ήταν η αγάπη μιας μικρής ομάδας ατόμων για το σκάκι και τα παιδιά…

Για να δείτε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του παιδικού τουρνουά πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου