Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Τρία μετάλλια από τρεις νεαρούς σκακιστές του Συλλόγου μας αυτό το Σαββατοκύριακο!!!Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο οι νεαροί σκακιστές του Συλλόγου μας διέπρεψαν στα παιδικά σκακιστικά τουρνουά που έλαβαν μέρος!!! Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 6 Μαρτίου στο 14ο Παιδικό Σκακιστικό Rapid Τουρνουά Νίκαιας που διεξήχθη σε δύο(2) γκρουπ δυναμικότητας έλαβαν μέρος τέσσερα(4) παιδιά του Συλλόγου μας. 
Η μικρή Σοφία μας χαμογελά λίγο πριν ξεκινήσει την παρτίδα της…
Ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος(Β΄ Δημοτικού) που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 8 του χρόνια, συμμετείχε στον Α΄ Όμιλο όπου δικαίωμα συμμετοχής είχαν παιδιά κάτω των 16 ετών, σε έναν όμιλο πρόκληση για τον ίδιο καθώς μεταξύ συνολικά 8 παιδιών που έλαβαν μέρος ήταν με διαφορά ο μικρότερος σε ηλικία!!! Ο μικρός Γιάννης βγήκε 2ος στην κατηγορία κάτω των 10 ετών κερδίζοντας πανάξια το ασημένιο μετάλλιο!!!
Τελική Βαθμολογία Α΄ Γκρουπ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ο μικρός Γιάννης δεξιότερα όλων μόλις παρέλαβε το Χρυσό μετάλλιο!!!
Τα άλλα τρία(3) παιδιά του Συλλόγου μας, που τα πήγαν εξίσου περίφημα, έλαβαν μέρος στο Β΄ Γκρουπ δυναμικότητας όπου συνολικά συμμετείχαν 29 παιδιά. Την καλύτερη επίδοση έκανε ο Τριανταφύλλης Δανιήλ όπου με τέσσερις(4) νίκες σε πέντε(5) αγώνες τερμάτισε στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, ισοβαθμώντας με τον Νικόλαο Καραγιώργο τον οποίο όμως νίκησε στον 2ο Γύρο και υπερτερώντας έτσι στα κριτήρια ισοβαθμίας πήρε και αυτός με τη σειρά του πανάξια το Χάλκινο μετάλλιο της Γενικής Κατάταξης!!!
Ο Δημήτρης Μπουμπούσης ήταν το 3ο παιδί του Συλλόγου μας που διακρίθηκε, καθώς για τον Β΄ Όμιλο με δύο νίκες σε πέντε αγώνες πήρε το Χρυσό μετάλλιο σαν 1ο παιδί κάτω των 8 ετών!!!
Ο μικρός Δημήτρης(δεξιά) μόλις παρέλαβε το Χρυσό μετάλλιο!!!
Τέλος για τον Β΄ Όμιλο η Σοφία Τσικογιαννοπούλου τα πήγε πάρα πολύ καλά παρόλο που με δύο(2) νίκες μία(1) ισοπαλία και δυο(2) ήττες δεν μπόρεσε να βρεθεί μεταξύ των νικητών. 

Τελική Βαθμολογία Β΄ Γκρουπ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου