Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Απολογισμός της ομάδας παίδων κάτω των 8 ετών στο «Ομαδικό Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών Αττικής 2016»Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις των παιδιών του Σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου μας στο «Ομαδικό Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών Αττικής 2016» που διεξήχθη τις 5 Κυριακές του Οκτωβρίου από 2/10/2016 έως 30/10/2016 σε ένα Πρωτάθλημα που οι συνθέσεις των ομάδων ήταν 4μελείς.

Οι παίκτες του

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

στα αριστερά
Η ομάδα του Συλλόγου μας δεν συμμετείχε στον 1ο Γύρο του Πρωταθλήματος την 1η Κυριακή του Οκτώβρη.
Την Κυριακή 9/10/2016 στον 2ο Γύρο του Πρωταθλήματος η ομάδα μας υποδέχθηκε εντός έδρας την ομάδα του «ΑΣΟ Πετρούπολης ‘‘ΔΙΑΣ’’ Β΄». Εκ των πραγμάτων το έργο των παιδιών του Συλλόγου ήταν δύσκολο καθώς η ομάδα της Πετρούπολης αγωνίστηκε φέτος στο Πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, τερμάτισε στην 3η θέση του Πρωταθλήματος, χάνοντας οριακά την άνοδο στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα μας παρατάχθηκε με έναν παίκτη λιγότερο πράγμα που έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος καθώς αυτό ισοδυναμούσε με έναν(1) πόντο για την ομάδα της Πετρούπολης άνευ αγώνος και με μείον μισό (-½) πόντο ποινής για την ομάδα μας. Παρά το γεγονός πως στις τρεις παρτίδες που διεξήχθησαν νίκησαν για λογαριασμό του Συλλόγου μας τόσο ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος, όσο και ο Θεόδωρος Μπαρτσώτας ενώ έχασε μόνο ο Δημήτριος Μπουμπούσης, το τελικό σκορ έληξε 1½-2 υπέρ της ομάδας της Πετρούπολης.
Την Κυριακή 16/10/2016 στον 3ο Γύρο του Πρωταθλήματος η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πειραϊκό ΟΣ μια ομάδα που αγωνίζεται παραδοσιακά στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Φέτος μάλιστα ο Πειραϊκός ΟΣ αγωνίστηκε στο 44ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2016 και κατέλαβε την 14η θέση μεταξύ 31 ομάδων. Σε αυτό τον αγώνα έπαιξε την πρώτη του επίσημη παρτίδα ο Αχιλλέας Απέργης που ακόμα δεν είχε κλείσει τα 7 του χρόνια!!! Νίκες σημείωσαν για την ομάδα μας ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος και ο Δημήτριος Μπουμπούσης ενώ ο Θεόδωρος Μπαρτσώτας και ο Αχιλλέας Απέργης έχασαν με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να λήξει ισόπαλο 2-2, ένα αποτέλεσμα εξόχως σημαντικό για την ομάδα μας!!!
Την Κυριακή 23/10/2016 για τον 4ο Γύρο του Πρωταθλήματος η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμα μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία από αυτή που αγωνίζεται ο Σύλλογός μας καθώς υποδέχθηκε εντός έδρας την ομάδα του «ΑΠΟ ‘‘Αίγλη’’ Παπάγου Γ΄» που φέτος αγωνίστηκε στον Α2 Όμιλο της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας 2016 και κατέλαβε την 6η θέση μεταξύ 8 ομάδων. Για την ομάδα μας νίκησαν ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος, ο Δημήτριος Μπουμπούσης και ο Θεόδωρος Μπαρτσώτας ενώ έχασε ο Αχιλλέας Απέργης και έτσι τα παιδιά σημείωσαν την πρώτη ομαδική τους νίκη στο Πρωτάθλημα με σκορ 3-1!!!

Οι παίκτες του

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»

στα δεξιά
Την Κυριακή 30/10/2016 για τον 5ο και τελευταίο Γύρο του Πρωταθλήματος η ομάδα παίδων κάτω των 8 ετών κλήθηκε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας ακόμα μια ομάδα που αγωνίζεται παραδοσιακά στην Α΄ Εθνική Κατηγορία, τον Πανιώνιο ΓΣΣ που μάλιστα στο 44ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής κατηγορίας 2016 κατέλαβε την 9η θέση μεταξύ 34 ομάδων ενώ στο 43ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής κατηγορίας 2015 κατέλαβε την 3η θέση μεταξύ 31 ομάδων!!! Όπως και στον 2ο Γύρο το έργο της ομάδας μας ήταν πολύ δύσκολο καθώς παρατάχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με έναν παίκτη λιγότερο πράγμα που έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος καθώς αυτό ισοδυναμούσε με έναν(1) πόντο για την ομάδα του Πανιωνίου ΓΣΣ άνευ αγώνος και με μείον μισό (-½) πόντο ποινής για την ομάδα μας… Παρ’ όλα αυτά νίκη πέτυχαν και τα τρία παιδάκια που αγωνίστηκαν: ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης, ο Δημήτριος Μπουμπούσης και ο Αχιλλέας Απέργης που σημείωσε την πρώτη του νίκη σε επίσημη παρτίδα, και έτσι με τη εκτός έδρας νίκη που πέτυχαν με σκορ 1-2½ ολοκλήρωσαν ιδανικά το «Ομαδικό Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών Αττικής 2016»!!!


Για να δείτε την τελική Βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Οι τέσσερεις νεαροί αθλητές του ‘‘ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»’’ που αγωνίστηκαν με την σκακιστική ομάδα στο «Ομαδικό Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών Αττικής 2016» φαίνονται παρακάτω :

ΑΑ
Ονοματεπώνυμο Σκακιστή
Η/Γ
Παρατηρήσεις
1
11/03/2008
4νίκες/4γύρους
2
23/08/2008
2νίκες/3γύρους
3
31/08/2008
3νίκες/4γύρους
4
ΑΠΕΡΓΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
16/12/2009
1νίκη/3γύρους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου