Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Νέα ήττα για την ομάδα στο Μπίκου – Δεν τα κατάφεραν ούτε οι μικροί



Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 8 ενήλικοι και 3 ανήλικοι σκακιστές συμμετείχαν στον 2ο Γύρο του Α΄ Ομίλου του «Ομαδικού Κυπέλλου Σπύρος Μπίκος 2017» και στο 6ο Γύρο του «Ομαδικού Κυπέλλου Παμπαίδων κάτω των 12 ετών Αττικής 2017» αντίστοιχα. Και οι δύο(2) αναμετρήσεις διεξήχθησαν στα γραφεία του Συλλόγου.
Στο Ομαδικό Κύπελλο Σπύρος Μπίκος η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου από την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 2-6. Για την ομάδα των Βριλησσίων νίκη σημείωσε μόνο ο Πραματευτάκης Νικόλαος ενώ ισοπαλία έφερε ο Φειδάκης Ανδρέας και ο Μπεζυρτζόγλου Κωνσταντίνος. Οι υπόλοιποι πέντε(5) παίκτες(Ετζόγλου Μάκης, Πολυκρέτης Πατθαίος, Τσικογιαννόπουλος Παναγιώτης, Σπυριδάκης Μαρίνος) που αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΕΕΦΑΣ γνώρισαν ισάριθμες ήττες.
Στο Ομαδικό Κύπελλο Παμπαίδων η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα του ΣΟ Αιγάλεω Β΄ από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-3½. Η ομάδα παίδων των Βριλησσίων παρατάχθηκε με παίκτη λιγότερο πράγμα που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια για επίτευξη θετικού αποτελέσματος, αφού ο Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης για έκτακτο λόγο υγείας δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Αυτό ισοδυναμούσε με έναν(1) πόντο για την ομάδα του Αιγάλεω άνευ αγώνος και με μείον μισό (-½) πόντο ποινής για την ομάδα μας. Στο αγωνιστικό κομμάτι ισοπαλία έκανε ο Κορμακόπουλος Κωνσταντίνος που έως τώρα είχε δύο(2) νίκες σε ισάριθμους γύρους, ενώ τόσο η Τσικογιαννοπούλου Σοφία όσο και ο Καραργιάννης Μάριος-Εμμανουήλ δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα και γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου