Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη διαδοχική νίκη του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στο Πρωτάθλημα!!!



Τρίτωσε το «καλό» για τη σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», καθώς την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 νίκησε εντός έδρας, την  αντίστοιχη ομάδα του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Πετρούπολης με σκορ 5½-2½ για τον 4ο γύρο του Β1 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Αττικής 2018.
Η ομάδα των Βριλησσίων δεν ξεκίνησε καλά. Πρώτος τελείωσε ο  11χρονος Κορμακόπουλος Κωνσταντίνος ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα, καθώς μία σοβαρή αβλεψία στο φινάλε ήταν αρκετή  για να δώσει τη νίκη στον αντίπαλο παρότι νωρίτερα είχε βρεθεί με Αξιωματικό παραπάνω. Οι νίκες των Ανδρέα Φειδάκη, Παναγιώτη Γασπαράτου και Κωνσταντίνου Μπεζυρτζόγλου διαμόρφωσαν προσωρινά το σκορ σε 3-1 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα των Βριλησσίων. Ακολούθησαν για την ομάδα των Βριλησσίων οι ισοπαλίες του 13χρονου Μαριανού Θωμά που αγωνιζόταν στην 7η σκακιέρα και του Μάκη Ετζόγλου που αγωνιζόταν σαν αρχηγός στην 1η σκακιέρα οι οποίες διαμόρφωσαν  το σκορ σε 4-2. Τη νίκη στην ομάδα των Βριλησσίων έδωσε ο Νίκος Παραματευτάκης νικώντας με μαύρα στην 4η σκακιέρα, για να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με την ισοπαλία που συμφώνησε ο Ορέστης Λυρής με τον αντίπαλό του στην 3η σκακιέρα.


Με αυτή τη μεγάλης σημασίας νίκη τρεις(3) γύρους πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, η σκακιστική ομάδα των Βριλησσίων βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί σε άνοδο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής.
Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου