Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Εκτός έδρας ισοπαλία και μία ανάσα από την άνοδο στην Α΄ Τοπική για τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων!!!



Σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία 4-4 απέσπασε η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 από την αντίστοιχη του ΠΑΣ «Διόσκουροι». Με τους 6 παίκτες των γενικών σκακιέρων του ΠΑΣ «Διόσκουροι» να υπερτερούν στην αξιολόγηση των αντιστοίχων 6 παικτών της ομάδα των Βριλησσίων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκε με δύο(2) βασικές ελλείψεις καθώς απουσίαζαν οι δύο αρχηγοί της ομάδας Μάκης Ετζόγλου και Ανδρέας Φειδάκης, ήταν φανερό πως απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης ήταν η ομάδα των Διόσκουρων.
Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα των Βριλησσίων όταν στις νεανικές σκακιέρες, που ήταν το δυνατό τους σημείο και που ολοκληρώθηκαν πρώτες, το σκορ ήρθε 1-1 καθώς νίκησε μεν ο Θωμάς Μαριανός, έχασε όμως ο Κωνσταντίνος Κορμακόπουλος. Το σκορ έφτασε μάλιστα στο 3-2 υπέρ της ομάδας των Διόσκουρων καθώς για την ομάδα των Βριλησσίων σημαντική νίκη πέτυχε ο Πραματευτάκης Νικόλαος ενώ έχασε ο Αλέξανδρος Γιαννακούλιας και ο Ορέστης Λυρής. Από τις τρεις παρτίδες που υπολείπονταν, στις δύο οι παίκτες των Βριλησσίων και συγκεκριμένα ο Πέτρος Παπαευθυμίου που επανεμφανίστηκε μετά από καιρό για να καλύψει τις ελλείψεις της ομάδας του και ο Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου, είχαν αποκτήσει ξεκάθαρο πλεονέκτημα  απέναντι σε θεωρητικά ισχυρότερους αντιπάλους όπως είπαμε, και οι νίκες που τελικά πέτυχαν, παρά την ήττα του Παναγιώτη Γασπαράτου, έφεραν την σπουδαία ισοπαλία για την ομάδα τους.
Με αυτή την ισοπαλία η σκακιστική ομάδα των Βριλησσίων σχεδόν εξασφάλισε την άνοδο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία Αττικής, καθώς διατηρήθηκε στη 2η θέση της Βαθμολογίας μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου