Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εθνικοί Βαθμοί Αξιολόγησης Β΄ Εξαμήνου 2013


Μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ Τοπικής 2013, ήρθε η σειρά των αριθμών να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική άνοδο που συντελείται στο σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, όπως αυτή καταγράφεται από τον πίνακα εθνικών βαθμών αξιολόγησης για το Β΄ εξάμηνο του 2013 που ανάρτησε η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ).

Ενδεικτικό της προόδου των παικτών του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου, αποτελεί η αξιολόγηση τους από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία(ΕΣΟ) όπου στο Α΄ Εξάμηνο του 2013, οι 25 σκακιστές (συμπεριλαμβανομένου και του Τζιώτη Ισίδωρου που δόθηκε δανικός για μια χρονιά στον ΦΟΝ Ηρακλείου – Α΄ Εθνική) που έπαιξαν σε συνολικά 228 αγώνες (περισσότερους από κάθε άλλο εξάμηνο) έκαναν νέο ρεκόρ εξαμήνου αυξάνοντας την εθνική τους αξιολόγηση κατά 625 βαθμούς!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι από τους 15 σκακιστές μας που είχαν μεταβολή στην αξιολόγησή τους, οι 11 κατάφεραν να την βελτιώσουν, ενώ η πτώση των υπολοίπων τεσσάρων παικτών ήταν σχεδόν αμελητέα με την μεγαλύτερη από αυτές να είναι μόλις 25 μονάδες! Στον αντίποδα την μέγιστη μεταβολή με θετικό πρόσημο πέτυχε ο Ζώης Χρήστος που πέτυχε πρόοδο 315 μονάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου