Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 και ώρα 20:30, το Ανοιχτό Θέατρο Δήμου Βριλησσίων, υποδέχεται τουςC:REAL, τη Salina και τους New State of Noise σε μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.
Με την υποστήριξη του Δήμου Βριλησσίων & της εταιρείας Nokia Siemens Networks Hellas για την οργάνωση της συναυλίας αυτής, η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά, έχει σαν στόχο την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που καθημερινά αγωνίζονται για να διατηρήσουν το έργο τους ζωντανό και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά που προστατεύουν ένα περιβάλλον γεμάτο φροντίδα, σεβασμό και ασφάλεια αλλά και σε περισσότερες από 1.000 οικογένειες που τις έχει πλήξει η οικονομική κρίση.
Οι C:REAL θα ερμηνεύσουν διαχρονικά τους τραγούδια, με τα οποία έχει συνδεθεί η μουσική τους πορεία, καθώς και τα καινούργια τους τραγούδια «Τίποτα άλλο μη λες» μια συνεργασία με την ταλαντούχα τραγουδίστρια Salina και το “Με γη και ουρανό”. Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα New State of Noise.
Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου και με γνώμονα την δύσκολη οικονομική περίοδο, το εισιτήριο έχει ενιαία τιμή, μόνο 10,00 Ευρώ.
Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
Προπώληση εισιτηρίων από 18/6/2013:
Ticket Services, τηλ. 210 7234567 και Πανεπιστημίου 39
Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, Ερμού 6, 4ος όροφος, Αθήνα,
τηλ. 210-3313661

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου