Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Γυμνασίων και Λυκείων των Βριλησσίων παρουσίασαν την θεατρική παράσταση «Τα μάγια της πεταλούδας» και απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα!!!



Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Γυμνασίων και Λυκείων των Βριλησσίων παρουσίασαν στην Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων την θεατρική παράσταση «Τα μάγια της πεταλούδας» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα υπό την αιγίδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, και τη σκηνική διδασκαλία της Λίλιαν Καραμητσοπούλου και των συνεργατών της.
Η Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων κατακλίστηκε από κόσμο και τις δύο μέρες της παράστασης καθώς συνολικά προσήλθαν περί τα 300 άτομα όλων των ηλικιών. Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και οι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι των παιδιών που συμμετείχαν στις παραστάσεις, έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μαθητών μιας ολόκληρης χρονιάς, που και αυτοί με τη σειρά τους, τούς αντάμειψαν και με το παραπάνω, αν κρίνουμε από το θερμότατο χειροκρότημα που απέσπασαν στο τέλος της παράστασης.

Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 σειρά έχουν οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Δημοτικών των Βριλησσίων που θα παρουσιάσουν στην Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων την θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των αστεριών» της Ζωής Βαλάση, ιδανική για να την παρακολουθήσουν μικρά παιδιά.

Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαΐου 2016 - Ώρα 18:30
Αίθουσα Θεάτρου 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων
«Ο κλέφτης των αστεριών»
της Ζωής Βαλάση από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Βριλησσίων

«…Κάθε βράδυ χάνεται κι ένα αστέρι... Φταίει ο καταχθόνιος δόκτωρ Αλοΐσιος Τζιχάρ ή οι ίδιοι οι άνθρωποι που δεν έχουν πια καιρό να μετράνε τ' άστρα; …»

Είσοδος Ελεύθερη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου