Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Δημοτικών των Βριλησσίων παρουσίασαν την θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των αστεριών» και απέσπασαν θερμότατο χειροκρότημα!!!
Την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 οι μαθητές των Θεατρικών Εργαστηρίων των Δημοτικών Σχολείων των Βριλησσίων παρουσίασαν στην Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων την θεατρική παράσταση «Ο κλέφτης των αστεριών» της Ζωής Βαλάση υπό την αιγίδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, και τη σκηνική διδασκαλία της Λίλιαν Καραμητσοπούλου και των συνεργατών της.
Η Αίθουσα Θεάτρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων κατακλίστηκε από κόσμο και τις δύο μέρες της παράστασης καθώς συνολικά προσήλθαν περί τα 250 άτομα όλων των ηλικιών. Ο Δόκτωρ Αλοϊσιος Τζιχάρ έκλεβε κάθε νύχτα από ένα αστέρι με απώτερο σκοπό να γίνει πανίσχυρος. Οι μαθητευόμενοι μάγοι, η νεράιδα, η μάγισσα και οι άνθρωποι κατάφεραν να χαλάσουν τα σχέδια του Δόκτωρ Αλοϊσιου Τζιχάρ και έτσι ο ουρανός έμεινε όμορφος και φωτεινός.

Τόσο οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και οι γονείς, συγγενείς, συμμαθητές και φίλοι των παιδιών που συμμετείχαν στις παραστάσεις, έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των μαθητών μιας ολόκληρης χρονιάς, που και αυτοί με τη σειρά τους, τούς αντάμειψαν και με το παραπάνω, αν κρίνουμε από το θερμότατο χειροκρότημα που απέσπασαν στο τέλος της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου