Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δραστηριότητες ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων 2016-2017: Σκάκι – Μαθήματα Σύγχρονου τραγουδιού – Μαθήματα Κιθάρας – Αιμοδοσία – ΦωτογραφίεςΕξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός
& Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων
«Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»
ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ 14 & ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ – 15235 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


Θέμα:  Δραστηριότητες ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων 2016-2017: Σκάκι Μαθήματα Σύγχρονου τραγουδιού – Μαθήματα Κιθάρας   Αιμοδοσία – ΦωτογραφίεςΣκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου

Πρόγραμμα Προπονήσεων 2016-2017

Δευτέρα    17:00-18:30   Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Δευτέρα    18:30-20:00   Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Δευτέρα    17:00-19:00   Τμήμα Αγωνιστικό παιδιών Δημοτικού 
Δευτέρα    19:00-21:00   Τμήμα Αγωνιστικό παιδιών Γυμνασίου – Λυκείου
Δευτέρα    20:00-22:00   Τμήμα Ενηλίκων (Επίπεδο Αρχαρίων)
Τρίτη        17:00-18:30   Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Τρίτη        18:30-20:00   Τμήμα προχωρημένων παιδιών Δημοτικού
Τρίτη        20:00-22:00   Τμήμα Ενηλίκων (Επίπεδο Αρχαρίων)
Τετάρτη    18:15-19:15   Τμήμα αρχαρίων παιδιών Δημοτικού
Τετάρτη    19:15-20:15   Τμήμα αρχαρίων παιδιών Δημοτικού
Πέμπτη     18:30-20:00   Τμήμα παιδιών Δημοτικού (που ξέρουν τα βασικά)
Κυριακή   10:30-12:00   «Παίζουμε σκάκι»-Διεξαγωγή παρτίδων όλων των τμημάτων

Εγγραφές και δοκιμές θα πραγματοποιούνται τις μέρες και ώρες προπονήσεων.

         Η Διοίκηση του Συλλόγου θεωρεί πως η ενασχόληση των παιδιών με το σκάκι μέσα από ένα οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μπορεί χρησιμοποιηθεί σαν παιδαγωγικό εργαλείο που μακροπρόθεσμα μέσα από το παιχνίδι θα τα οδηγήσει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων. Το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων – μέσων – αγωνιστικό) να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι. Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι πάμπολλες διακρίσεις και τα μετάλλια των νεαρών σκακιστών μας στα Σχολικά Πρωταθλήματα Σκάκι με κορυφαία την ανάδειξη του Ιωάννη Τσικογιαννόπουλου σε Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία των νηπίων στα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα σκάκι που διεξήχθηκαν στην Ερέτρια από 25 έως 27 Απριλίου 2014.
Για να επιτευχθούν τα παραπάνω ο Σύλλογος συνεργάζεται με τους παρακάτω προπονητές που έχουν τις κατάλληλες παιδαγωγικές γνώσεις και την πιστοποίηση προπονητή σκακιού από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE):
-Γασπαράτος Παναγιώτης – National Instructor
-Καφίρης Βασίλειος - Development Instructor    

           Για οποιαδήποτε πληροφορία μπείτε στο blog του Συλλόγου ή επικοινωνήστε  μαζί  μας  στο  τηλέφωνο  6992299943  ή  στο  mail syllogos.anovrilissia@gmail.com.

Μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού
    Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ξεκίνησαν τα «Μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού» στα γραφεία του Εξωραϊστικού – Επιμορφωτικού – Φιλανθρωπικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» υπό την καθοδήγηση του Πιστοποιημένου Δασκάλου Φωνητικής Σύγχρονου Τραγουδιού & Θεωρίας Μουσικής Επιπέδου ‘‘FUGA’’ Σπύρου Παζιώτη.

Σε ποιους αναφέρεται:
-Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε επίπεδο, από τελείως αρχάριους μέχρι έμπειρους ηθοποιούς, ή επαγγελματίες τραγουδιστές
-Σε επαγγελματίες που κάνουν χρήση της φωνής τους στον εργασιακό του χώρο (πχ ηθοποιοί, τραγουδιστές, εκφωνητές Ραδιοφωνικών εκπομπών, δικηγόροι κλπ)

Φωνητική για:
-Παιδιά 12 ετών και άνω &
-Ενήλικες

Τα μαθήματα είναι:
-Ατομικά
-Ωριαία (διάρκειας 60΄)
-1 φορά/εβδομάδα

           Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6947832400 ή στο mail syllogos.anovrilissia@gmail.com.

Περισσότερες πληροφορίες στο blog του Συλλόγου:  (πατήστε εδώ)


Ταχύρυθμα μαθήματα κιθάρας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ξεκίνησαν τα « Ταχύρυθμα Μαθήματα Κιθάρας» στα γραφεία του Εξωραϊστικού – Επιμορφωτικού – Φιλανθρωπικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» υπό την καθοδήγηση του πτυχιούχου στην κλασική κιθάρα (Flamenco) Σπύρου Παζιώτη.
                                                     
Τα μαθήματα είναι:                       Σε ποιους αναφέρεται:
-Ατομικά                                      -Παιδιά 6 ετών και άνω
-Διάρκειας 60΄                              -Ενήλικες
-1φορά/εβδομάδα                        

           Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο mail syllogos.anovrilissia@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6947832400.


Περισσότερες πληροφορίες στο blog του Συλλόγου:  (πατήστε εδώ)

Δράσεις ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» διαθέτει Τράπεζα Αίματος στο τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ. Μέχρι τον Μάιο του 2016 σε όλη την Ελληνική επικράρτεια (όχι μόνο εντός Αττικής) διέθεσε πάνω από (30) φιάλες ερυθρών αιμοσφαιρίων σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Γραμματέα του Συλλόγου Αλέξανδρο Γιαννακούλια στο τηλέφωνο 6992299943.

Φωτογραφίες από τις δράσεις του Συλλόγου (πατήστε ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου