Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού!!!

Μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού!!!Οι διαθέσιμες μέρες & ώρες , για τα μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού είναι:

Δευτέρα: 15:45-16:45
Τρίτη: 15:45-16:45
Τετάρτη: 16:00-17:00
Πέμπτη: 16:00-17:00
Παρασκευή: εντός της ημέρας μετά από συνεννόηση με τον δάσκαλο
Σάββατο: εντός της ημέρας μετά από συνεννόηση με τον δάσκαλο
Κυριακή: Μετά τις 16:30

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον δάσκαλο σύγχρονου τραγουδιού κ.Παζιώτη Σπύρο 6947832400


Βιογραφικό Σπύρου Παζιώτη

Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λαύκα Κορινθίας.

Από το 1994 ξεκινάει τις μουσικές σπουδές στην κλασική κιθάρα (flamenco) με τον Χρήστο Τζιφάκη κι ολοκληρώνει τα μαθήματα ως το πτυχίο. 

Συνεχίζει με ακουστική κιθάρα-πιάνο φυσαρμόνικα και κρουστά και λαμβάνει μέρος σε πληθώρα συναυλιών (Λαϊκών, έντεχνων, ροκ, αφιερώματα σε γνωστούς Συνθέτες) και με καλλιτέχνες όπως ο Α. Καλογιάννης, Δώρος Δημοσθένους κ.α. Με διάφορα συγκροτήματα που ιδρύει κάνει live σε πολλούς χώρους της Αθήνας (Cafe, Bar κ.λ.π.) στη ροκ σκηνή ενώ παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι (επί πτυχίο επιπέδου φουγκα και πτυχίο φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού αριστεύοντας από το ωδείο του Χ. Λαμπριανίδη και από το σύλλογο Just Voice) 

Το 2009 με τη χορωδία Just Voice συμμετέχει σε συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, στο φεστιβάλ κινηματογράφου και σε διαφημιστικά spot για την τηλεόραση.

To 2010 παρακολουθεί σεμινάρια Φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού στην Αγγλία και την Ιταλία κι επιστρέφει για να συνεχίσει τις σπουδές του στην Ελλάδα με τον Νίκο και τη Χάρις Αμουτζά.

Δουλεύει ως μουσικός γράφοντας κομμάτια για θεατρικά έργα (Λόρκα, Καμπανέλη, Αρχαίου Ελληνικού Δράματος κ.α.) Έχοντας αποφοιτήσει με υποτροφία από τη Ανώτερη δραματική σχολή της Μαίρης Ραζή, επενδύει μουσικά περισσότερα από 10 έργα ενώ συνθέτει και μουσικές για την παιδική σκηνή του θεάτρου. 

Με τη διδασκαλία ασχολείται τα τελευταία χρόνια σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές και ηθοποιούς.
 Μαθήματα Φωνητικής
Το μάθημα,έχει σαν σκοπό να μας δείξει τη σωστή χρήση της αναπνοής, της μάσκας του προσώπου και να μας φέρει πιο κοντά στις φωνητικές μας δυνατότητες στο σύγχρονο τραγούδι, έτσι ώστε να χειριζόμαστε τη φωνή μας σωστά και χωρίς να καταπονούμαστε ανάλογα την κάθε περίσταση. Μας μαθαίνει να αντιμετωπίζουμε τις ανασφάλειες που έχουμε και τους φόβους, όπως επίσης μας αποδεσμεύει από κάποιες αντιλήψεις παλαιότερων εποχών που μετά το πέρας των χρόνων έχουν μείνει ίδιες ενώ οι εξελίξεις και οι συνθήκες στο χώρο αυτόν συνεχώς αλλάζουν.Τα μαθήματα θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε ως τραγουδιστές-ερμηνευτές και ως ηθοποιοί , να ανακαλύψουμε αιτίες και προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στο να αφεθούμε ελεύθεροι να δημιουργήσουμε και να εμπιστευτούμε τον εαυτό μας, καθώς επίσης να φιλτράρουμε και να αξιολογούμε την πληθώρα των πληροφοριών που μας εμβολιάζουν καθημερινά με ημιμάθεια. Θα μάθουμε να στήνουμε από την αρχή τον εαυτό μας σωστά προβάλλοντας τα καλύτερα και πιο δυνατά του σημεία.Ως ομάδα, θα μάθουμε να λειτουργούμε συναγωνιστικά κι όχι ανταγωνιστικά, γιατί η έννοια της -όποιας μορφής- τέχνης, είναι η συνεργασία.Είναι ένας καλός λόγος να γνωριστούμε και να μπορέσουμε να διευρύνουμε τις γνώσεις μας , μπαίνοντας στο δημιουργικό μέρος μιας εμφάνισης.
Μετά από αρκετά χρόνια στο χώρο κι αφού γνώρισα τη φωνητική ως μαθητής και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφάσισα να μοιραστώ τις γνώσεις μου ως καθηγητής -τα τελευταία χρόνια- φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού και θεωρίας αλλά και ως μουσικός σε ωδεία, συλλόγους και ομάδες, με άτομα που έχουν όρεξη να δουλέψουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους σε μια δύσκολη εποχή που σίγουρα μόνο νέες ιδέες μπορούν να ανθίσουν και να εξελίξουν το χώρο της τέχνης...
Σπύρος Παζιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου