Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

6ο Ανοιχτό Τουρνουά σκάκι για παιδιά 2017 – Δελτίο ΤύπουΜε απόλυτη οργανωτική επιτυχία ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το 6ο Τουρνουά σκάκι για παιδιά έως 18 ετών το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 που πλέον έχει γίνει ετήσιος θεσμός στα Βριλήσσια.

 To τουρνουά διεξήχθη σε ειδικά διαμορφωμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πάρκου «Μίκης Θεοδωράκης» κάτω από άρτιες αγωνιστικά συνθήκες, που σε συνδυασμό με τον περιβάλλοντα χώρο πρασίνου του Πάρκου αποτέλεσαν ιδανική επιλογή, τόσο για τα παιδιά όσο και για τις οικογένειές τους.

Ο πιστοποιημένος από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE) προπονητής του Συλλόγου Παναγιώτης Γασπαράτος ήταν o επικεφαλής διαιτητής των αγώνων


Στο παιδικό τουρνουά σκάκι πήραν μέρος συνολικά 41 παιδιά. Οι μικροί διαγωνιζόμενοι παρέδωσαν μαθήματα ευγενούς άμιλλας και συναγωνισμού.

Στο τέλος του τουρνουά οι νικητές των κατηγοριών παρέλαβαν τα μετάλλιά τους, ενώ όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους διπλώματα τα οποία ήταν ονομαστικά.
 
Οι γονείς στις απονομές των μεταλλίων και των αναμνηστικών διπλωμάτων χειροκρότησαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Μετά το παιδικό τουρνουά ακολούθησε επίδειξη αγώνα σιμουλτανέ από τον προπονητή του Συλλόγου FM Αζή – Αζίζη Έκτορα όπου αντιμετώπισε συνολικά 8 παιδιά και 4 ενηλίκους.

Αντί οικονομικού παραβόλου οι συμμετέχοντες κατά την προσέλευσή τους στον χώρο του τουρνουά προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας, με στόχο να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη μέσω του «Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων».


Το συγκεκριμένο εγχείρημα ήταν μεγαλεπήβολο για τα δεδομένα και το σκακιστικό μέγεθος του Συλλόγου μας που φέτος αγωνίστηκε στην Α΄ τοπική κατηγορία Αττικής. 

Εισπράξαμε τόσο το χαμόγελο των παιδιών (με τα οποία μοιραστήκαμε και την αγωνία τους αλλά και την χαρά τους), όσο και τα θετικά σχόλια και την προτροπή των γονιών που έφεραν τα παιδιά τους να επαναλάβουμε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον. Όλα αυτά καταδεικνύουν πως το τουρνουά συνοδεύτηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία, όπου συστατικό της ήταν η αγάπη μιας μικρής ομάδας ατόμων για το σκάκι και τα παιδιά…

Για να δείτε τα αποτελέσματα και την τελική βαθμολογία του παιδικού τουρνουά πατήστε εδώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου