Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Εσωτερικό Νεανικό Ατομικό Τουρνουά Σκάκι RAPID για παιδιά έως 16 ετών

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 στις 17:00 διεξήχθη στα γραφεία του Συλλόγου το 2ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ NEANIKO ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΕΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» για παιδιά έως 16 ετών.

Η αίθουσα ήταν έτοιμη από νωρίς να υποδεχθεί τους μικρούς σκακιστές

Συμμετείχαν δεκαπέντε(15) παιδιά του Συλλόγου ανεξαρτήτως δυναμικότητας και ανεξαρτήτως έκδοσης αθλητικού σκακιστικού δελτίου, χωρισμένα σε δύο(2) ομίλους διαγωνιζόμενα σε επτά(7) γύρους με κλειστό σύστημα πουλ, έτσι ώστε όλα τα παιδιά να παίξουν μεταξύ τους από έναν αγώνα.Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη χρήση ηλεκτρονικών χρονομέτρων με χρόνο 10΄ για κάθε παίκτη και επιπρόσθετο χρόνο 5΄΄ για κάθε κίνηση, προσομοιάζοντας έτσι με τους αγώνες σχολικών Πρωταθλημάτων που διενεργούνται μια φορά το χρόνο προς το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Τα παιδιά του Β΄ Ομίλου με τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματά τους

Τα παιδιά του Α΄ Ομίλου με τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματά τους

Στο τέλος των αγώνων βραβεύτηκαν με απονομή μεταλλίου οι τρεις(3) πρώτοι της γενικής κατάταξης κάθε ομίλου, ενώ αναμνηστικά διπλώματα μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το 3ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ NEANIKO ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ (RAPID) ΕΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00 με όριο συμμετοχών δεκαέξι(16) παιδιά σε έναν(1) ενιαίο όμιλο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail alex_giannak@yahoo.gr με αποστολή ονοματεπώνυμο παιδιού και ημερομηνία γέννησης.

1 σχόλιο: