Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Εσωτερικό Νεανικό Ατομικό Τουρνουά Σκάκι RAPID για παιδιά έως 16 ετών

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 17:00 διεξήχθη στα γραφεία του Συλλόγου το 3ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ NEANIKO ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID ΕΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ» για παιδιά έως 16 ετών.

Η αίθουσα ήταν έτοιμη από νωρίς να υποδεχθεί τους μικρούς σκακιστές

Συμμετείχαν δεκαοχτώ(18) παιδιά του Συλλόγου ανεξαρτήτως δυναμικότητας και ανεξαρτήτως έκδοσης αθλητικού σκακιστικού δελτίου, σε έναν(1) ενιαίο όμιλο διαγωνιζόμενα σε έξι(6) γύρους με ελβετικό σύστημα κληρώσεων. Διαιτητής του τουρνουά και υπεύθυνος κληρώσεων ήταν ο κος Παναγιώτης Γασπαράτος πιστοποιημένος προπονητής του Συλλόγου με τον τίτλο National Instructor και πιστοποιημένος διαιτητής με τον τίτλο National Arbiter από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία (FIDE).
Οι αγώνες διεξήχθησαν με τη χρήση ηλεκτρονικών χρονομέτρων με χρόνο 10΄ για κάθε παίκτη και επιπρόσθετο χρόνο 5΄΄ για κάθε κίνηση, προσομοιάζοντας έτσι με τους αγώνες σχολικών Πρωταθλημάτων που διενεργούνται μια φορά το χρόνο προς το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι νικητές της κατηγορίας Κ12


Οι νικητές της γενικής κατάταξης

Στο τέλος των αγώνων βραβεύτηκαν με απονομή μεταλλίου οι τρεις(3) πρώτοι της γενικής κατάταξης, και οι τρεις(3) πρώτοι κάτω των 12 ετών, ενώ αναμνηστικά διπλώματα μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για να δείτε την τελική βαθμολογία του τουρνουά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου