Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Παρέμβαση για την πλατεία Σεφέρη (28ης Οκτωβρίου)

Η κυρία Κουντουριώτη Κωνσταντίνα, τέως Πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου μας, επισημαίνει με επιστολή της προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μερικά προβλήματα που εντόπισε στην πλατεία Σεφέρη (28ης Οκτωβρίου). Στην επιστολή της αναφέρει τα παρακάτω:

"1. Έχουν κοπεί τα λάστιχα του αυτόματου ποτίσματος με αποτέλεσμα να μην ποτίζεται το πράσινο της πλατείας.

2. Δυστυχώς η βία των νέων, καταστρέφει ότι βρίσκει, χωρίς να σκέπτεται ότι οι γονείς τους θα τα πληρώνουν , γιατί το λέω αυτό, καταστρέφουν τα παγκάκια, που πάει ο κόσμος μια βόλτα με τα παιδάκια στην παιδική χαρά.



3. Το σιντριβάνι δεν λειτουργεί, θα πρέπει και να καθαριστεί.

4. Είναι έτοιμος ο χώρος για την υπογειοποίηση της κολώνας της ΔΕΗ από τον Φεβρουάριο και ακόμα δεν έχει μεταφερθεί, ώστε να φυτευτεί με δένδρα.

Ένα άλλο θέμα είναι ο καθαρισμός της Αναπαύσεως από τα χόρτα, είναι ένας κεντρικός δρόμος των Βριλησσίων και είναι η βιτρίνα μας, όταν μάλιστα έρχεται κανείς από τα Μελίσσια, η διαφορά είναι ολοφάνερη.

Επίσης τα χωματουργικά υλικά από την είσοδο των Άνω Βριλησσίων, θα μπορούσατε να τα μεταφέρετε στην ναυτική βάση από την Αναπαύσεως, στο σημείο που έχετε τους άδειους κάδους των σκουπιδιών, να φυτευτεί ο χώρος περιμετρικά, έως ότου αποφασίσετε τι θα κάνετε τον χώρο.

Φροντίστε να γεμίσει η δεξαμενή με νερό, ώστε να αρχίσουμε το πότισμα και να μείνει η βάνα ανοικτή, για να μην είναι απαραίτητη η παρουσία των παιδιών του Δήμου για να την ανοίγουν ή να την κλείνουν.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλό καλοκαίρι, χωρίς φωτιές και προβλήματα."

1 σχόλιο:

  1. Η απάντηση του αντιδημάρχου καθαριότητας:

    Κυρία Κουντουριώτη σας ενημερώνουμε επίσης ότι τα λάστιχα ποτίσματος ειναι ετοιμα, φτιαγμένα, όσο αφορά το συντριβάνι εχει δημιουργήσει η ΔΕΗ υπόγειο πρόβλημα και δεν έχουμε πρόσβαση. Εχουμε κάνει έγγραφο στη ΔΕΗ και περιμένουμε τις ενέργειες τους.για την νησίδα έχει προγραμματιστεί να καθαριστεί τη Δευτέρα όλη. Επίσης όσον αφορά τα χωματουργικά στην είσοδο των Ανω Βριλλησσίων σύντομα ( Αύγουστος- Σεπτέμβρης) , θα ξεκινήσει η μεταφορά τους για τη ναυτική βάση.
    Θα είμαστε σε επαφή. Ευχαριστώ. Καλό καλοκαίρι.
    Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή