Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων ‘‘Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος’’ – Γεώργιος Σιώζιος


Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία διεξήχθηκε το «1ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων ‘‘Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος’’ – Γεώργιος Σιώζιος» για παιδιά έως 16 χρόνων με ελβετικό σύστημα 5 γύρων, αξιολογήσιμο για εθνικό και διεθνές ELO. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του εμπνευστή και δημιουργού του σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου Γεώργιου Σιώζιου. Έλαβαν μέρος 10 παιδιά από τέσσερεις σκακιστικούς Συλλόγους της Αττικής.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σταυρόπουλος Κώστας(5/5) από τον ΑΟ Κηφισιάς, την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Αθανασίου Ανδρέας(4/5) από τον ΑΣ Παπάγου, την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε ο Σαράφογλου Γεώργιος(3/5) από τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων, ενώ σε  όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Για να δείτε την βαθμολογία πατήστε εδώ.

 

Επίτιμη προσκεκλημένη στην απονομή, ήταν η γυναίκα του κου Σιώζιου, κα Σταματία Σιώζιου-Κατσαρού, η οποία έκανε και τις απονομές των μεταλλίων. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Ιωάννης Τζαμουράνης, της παρέδωσε τιμητική διάκριση στη μνήμη του συζύγου της, για τη συμβολή του στη δημιουργία του σκακιστικού τμήματος και τη συνεισφορά του ως Πρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου