Σάββατο 25 Μαΐου 2013

2ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι για παιδιά


Ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και ο ΑΟ «Απόλλων» Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Δήμο Βριλησσίων διοργάνωσαν στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια το 2ο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι για παιδιά το Σάββατο 25 Μαΐου 2013.


Το πρώτο μέρος του τουρνουά περιελάμβανε τουρνουά σκάκι για τους λιλιπούτειους σκακιστές με ελβετικό σύστημα 5 γύρων όπου πήραν μέρος 59 παιδιά, αριθμός που ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες των διοργανωτών. Μπορείτε να δείτε εδώ τα αποτελέσματα.


Μετά την απονομή των μεταλλίων μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος αναμνηστικά διπλώματα. Στο δεύτερο μέρος του τουρνουά οι προπονητές των συλλόγων FM Γαζής Στάθης και FM Αζής – Αζίζης Έκτορας στον αγώνα επίδειξης σιμουλτανέ που ακολούθησε, αντιμετώπισαν ο καθένας από 12 αντιπάλους.


Τα παιδιά στο τέλος του τουρνουά ρωτήθηκαν εάν θα’ θελαν να επαναλάβουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και όλα μαζί με μια φωνή απάντησαν καταφατικά, γεγονός που μας ικανοποίησε ιδιαίτερα και καταδεικνύει την οργανωτική επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου