Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Νίκη επί του ΣΜΣ Ελευσίνας για την σκακιστική Ομάδα του ΕΕΦΑΣ κάτω των 10 ετών!!!

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 για τον 3ο γύρο του Αναπτυξιακού Κυπέλλου Παίδων κάτω των 10 ετών 2015 η σκακιστική ομάδα του Συλλόγου μας (τετραμελής σύνθεση) αντιμετώπισε εκτός έδρας την αντίστοιχη του ΣΜΣ Ελευσίνας, ομάδα η οποία αγωνίζεται στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015.

Οι μικροί σκακιστές του Συλλόγου μας πήραν πολύ σπουδαία νίκη με επιμέρους σκορ 1-3 σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση! Μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου παραμένουν αήττητοι καθώς στους δύο πρώτους γύρους ήρθαν ισόπαλοι 2-2 τόσο με τον ΕΟΑΟ Φυσιολάτρη Νικαίας (επίσης αγωνίζεται στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής Κατηγορίας 2015) όσο και με τον Απόλλων Βριλησσίων!

Για την ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκε στην πρώτη σκακιέρα σαν αρχηγός της ομάδας ο Μάριος Καραγιάννης, ο οποίος έχασε από τον πολύ ισχυρό σκακιστή της ομάδας της Ελευσίνας Σπύρο Χαρτοφύλακα, που ένα μήνα νωρίτερα είχε καταλάβει την 4η θέση στο 27ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Μαθητών – Μαθητριών 2015 στην κατηγορία της Α΄ Δημοτικού. Από εκεί και πέρα για την ομάδα μας νίκες σημείωσαν οι Δημήτρης Μπουμπούσης, Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος και Σοφία Τσικογιαννοπούλου.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός πως όλα τα παιδιά που έχουν αγωνιστεί στους τρεις (3) πρώτους γύρους του Κυπέλλου παίδων έχουν καταφέρει να σημειώσουν νίκη!!!

Βαρελάς Μιχαήλ: μία(1) νίκη σε έναν (1)αγώνα
Τσικογιαννόπουλος Ιωάννης: δύο(2) νίκες σε τρεις(3) αγώνες
Τσικογιαννοπούλου Σοφία: δύο(2) νίκες σε τρεις(3) αγώνες
Μπουμπούσης Δημήτριος: μία(1) νίκη σε δύο(2) αγώνες
Καραγιάννης Μάριος –Εμμανουήλ: μία(1) νίκη σε τρεις(3) αγώνες

Μετά τα αποτελέσματα του 3ου Γύρου η ομάδα των παίδων κάτω των 10 ετών βρίσκεται στην 8η θέση μεταξύ 27 ομάδων. Για να δείτε τη βαθμολογία πατήστε εδώ.

Οι παραπάνω επιτυχίες των παιδιών αποτελούν ένα δείγμα της μεθοδικής δουλειάς των προπονητών του Συλλόγου, καθώς το σκακιστικό τμήμα του Συλλόγου, μετά από εμπειρία 20 χρόνων, έχει οργανωθεί κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε μέσω τριών επιπέδων (αρχαρίων - μέσων - αγωνιστικό), να καλύπτει τις ανάγκες όποιου παιδιού επιθυμεί να ασχοληθεί σοβαρά με το σκάκι.

Σε όλα τα παιδιά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους!!!

1 σχόλιο: