Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «KAIRLOV»



Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «KAIRLOV» της δημοφιλούς συγγραφέα Πέμη Γκανά που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Γαβριηλίδης το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 18:30.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων, Κισσάβου 11 στα Βριλήσσια, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο Πρόεδρος του Σύλλόγου αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους και το κοινό έδωσε τη σκυτάλη στη συγγραφέα.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος (δημοσιογράφος-συγγραφέας) και η Γιώτα Κυριακοπούλου (εκπαιδευτικός). Το βιβλίο προλόγισε ο τ. δήμαρχος Βριλησσίων, Κώστας Ιωαννίδης. 

Η συγγραφέας, σε ένα άρτιο λογοτεχνικά και συναισθηματικά φορτισμένο αφήγημα, διηγείται την ιστορία μιας αριστοκρατικής οικογένειας, της οποίας η μοίρα υφαίνεται στη σκιά του πατρογονικού πύργου Κάιρλοφ, στο Γόμελ της Λευκορωσίας και μαζί της δένεται η μοίρα μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας.
Αποσπάσματα διάβασε η Έφη Αγγελοπούλου υπό τη συνοδεία ρωσικής μουσικής την οποία έπαιζε σε πιάνο ο δάσκαλος σύγχρονου τραγουδιού και κιθάρας Παζιώτης Σπύρος ο οποίος κάνει μαθήματα στον Σύλλογο.

Στο τέλος της παρουσίασης του βιβλίου η συγγραφέας υπέγραψε αφιερώσεις στους αναγνώστες του βιβλίου.


Η διοίκηση του Εξωραϊστικός – Επιμορφωτικός – Φιλανθρωπικός & Αθλητικός Σύλλογος Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» εύχεται στη συγγραφέα Πέμη Γκανά το καινούριο της βιβλίο να είναι καλοτάξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου