Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη νίκη του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στο «Ομαδικό Κύπελλο Παίδων Αττικής κάτω των 12 ετών»



Την πρώτη της νίκη, σημείωσε την Κυριακή 8/10/ 2017 η παιδική σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» στο Ομαδικό Κύπελλο Παίδων Αττικής κάτω των 12 ετών, με επιμέρους σκορ 1½-2.

Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος(Δεξιά)
 Γιάννης έχει μόλις κάνει ένα διπλό χτύπημα που οδήγησε στο κέρδος ενός πύργου

Πιο συγκεκριμένα για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης αγωνίστηκε εκτός έδρας με την αντίστοιχη ομάδα του ΣΟ Πετραλώνων η οποία αγωνίστηκε φέτος στην Α΄ Τοπική Κατηγορία και έχασε στους αγώνες Μπαράζ την άνοδο στην Γ΄ Εθνική
Σοφία Τσικογιαννοπούλου(Δεξιά)
Εκ των πραγμάτων το έργο των παιδιών του Συλλόγου ήταν δύσκολο καθώς η ομάδα μας παρατάχθηκε με έναν παίκτη λιγότερο, πράγμα που έκανε ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια για την επίτευξη θετικού αποτελέσματος, καθώς αυτό ισοδυναμούσε με έναν(1) πόντο για την ομάδα των Πετραλώνων άνευ αγώνος και με μείον μισό (-½) πόντο ποινής για την ομάδα μας.
Σταύρος Πανουτσόπουλος(Αριστερά)
Στο αγωνιστικό κομμάτι νίκες σημείωσαν τόσο η Σοφία Τσικογιαννοπούλου, όσο και ο Σταύρος Πανουτσόπουλος, ενώ ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος που αγωνιζόταν ως αρχηγός της ομάδας στην πρώτη σκακιέρα παρά το γεγονός πως βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, καθώς στη θέση που προέκυψε μετά από διαδοχικά παρσίματα κομματιών ο αντίπαλός του βρήκε τριπλή επανάληψη και πήρε τελικά πήρε την ισοπαλία.


Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

1 σχόλιο:

  1. Στη θέση της πρώτης φωτογραφίας ο Γιάννης έχει μόλις κάνει ένα διπλό χτύπημα που οδήγησε στο κέρδος ενός πύργου. Έπαιξε Βγ7-γ8 με ταυτόχρονη απειλή του Ρθ3 και του μαύρου Πα8 που υποστηρίζεται από τη λευκή βασίλισσα. Στο β8 υπάρχει ένας μαύρος πύργος που δεν φαίνεται.
    Λίγες κινήσεις μετά όμως δεν πρόσεξε την επιθετική δυνατότητα του αντιπάλου του που οδήγησε σε επανάληψη κινήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή