Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Δεν τα κατάφερε ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων στην πρεμιέρα της B΄ Τοπικής 2018



Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», στην πρεμιέρα του Ομαδικού Πρωταθλήματος B΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2018,  αγωνίστηκε στο νησί της Σαλαμίνας όπου φιλοξενήθηκε από την ομάδα του ΣΟ Σαλαμίνας.
Οι παίκτες της ομάδας των Βριλησσίων μετέβηκαν στη Σαλαμίνα χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, παίρνοντας καράβι από το Πέραμα και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν οδικώς έως τον χώρο των αγώνων.

Πρώτοι απ’ όλους τελείωσαν οι σκακιστές που αγωνίζονταν στις νεανικές σκακιέρες. Από την ομάδα των Βριλησσίων ο 11χρονος Κορμακόπουλος Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στην 7η σκακιέρα με τα μαύρα και μάλιστα κατάφερε να νικήσει στο φινάλε τον 17χρονό παίκτη της ομάδας της Σαλαμίνας, ενώ ο 13χρονος Μαριανός Θωμάς που αγωνίστηκε στην 8η σκακιέρα με συνομήλικο παίκτη, δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα παρότι βρέθηκε με πιόνι πάνω στο μέσον.
Με το σκορ στο 1-1 το έργο των υπολοίπων παικτών των Βριλησσίων εκ των πραγμάτων ήταν πολύ δύσκολο καθώς όλοι οι αντίπαλοι που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν είχαν μεγαλύτερη αξιολόγηση. Η νίκη του Βασίλειου Καφίρη και η ισοπαλία του Νικόλαου Πραματευτάκη δεν ήταν αρκετές, καθώς οι Μάκης Ετζόγλου , Παναγιώτης Γασπαράτος, Αλέξανδρος Γιαννακούλιας και Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου έχασαν στις σκακιέρες όπου αγωνίστηκαν, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να διαμορφωθεί σε 6-2 υπέρ της ομάδας του ΣΟ Σαλαμίνας.

Για να δείτε την Βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου