Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πρώτη νίκη και βαθιά βαθμολογική ανάσα στον 3ο γύρο της Α΄ Τοπικής για τον ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων!!!


Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» υποδέχθηκε τον ΣΟ Λεύκιππο στα πλαίσια του 3ου γύρου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Α΄ Τοπικής Κατηγορίας Αττικής 2017. Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, που πέρσι πέτυχαν την άνοδο στην Α΄ Τοπική μέσω της πρωτιάς τους στους δύο ομίλους της Β΄ Τοπικής, έψαχναν την πρώτη τους νίκη που θα τους απομάκρυνε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας καθώς στους δύο πρώτους γύρους μετρούσαν ισάριθμες ήττες.

Από αριστερά: Ετζόγλου Ευθύμιος και Ανδρέας Φειδάκης
Από αριστερά: Ορέστης Λυρής και Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου


Το πρώτο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση καταγράφηκε στην 7η σκακιέρα, όταν ο 13χρονος Θωμάς Μαριανός που αγωνιζόταν με λευκά νίκησε την 8χρονη σκακίστρια του ΣΟ Λεύκιππου και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.  Για την ομάδα των Βριλησσίων ακολούθησε η ήττα της 11χρονης Σοφίας Τσικογιαννοπούλου που για ακόμα μια φορά κλήθηκε να αντιμετωπίσει ενήλικη παίκτρια, και η σπουδαία νίκη με μαύρα του 9χρονου Ιωάννη Τσικογιαννόπουλου που κλήθηκε να αντιμετωπίσει  13χρονο σκακιστή του ΣΟ Λεύκιππου. Οι νίκες του Αλέξανδρου Γιαννακούλια στην 5η και του Ορέστη Λυρή στην 3η σκακιέρα έφεραν το σκορ στο 4-1 για την ομάδα των Βριλησσίων. Ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» «κλείδωσε» και μαθηματικά τη νίκη όταν ο Μάκης Ετζόγλου αποδέχθηκε πρόταση ισοπαλίας του αντιπάλου. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 5½-2½ καθώς για την ομάδα των Βριλησσίων νίκη πέτυχε και ο Ανδρέας Φειδάκης με μαύρα στην 2η, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου ηττήθηκε επίσης με μαύρα στην 4η σκακιέρα.

Από αριστερά:
Αλέξανδρος Γιαννακούλιας και Σοφία Τσικογιαννοπούλου


Από αριστερά: Θωμάς Μαριανός και Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος

Με αυτή τη νίκη ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ισοβαθμώντας στην 5η θέση με τον ΓΑΣ Χολαργού, από τον οποίο θα φιλοξενηθούν την προσεχή Κυριακή στα πλαίσια του 4ου Γύρου του Πρωταθλήματος Α΄ Τοπικής κατηγορίας Αττικής 2017.

Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου