Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Ζευγάρωσε τις νίκες στο Ομαδικό Κύπελλο Σπύρος Μπίκος 2015!!!



Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 η σκακιστική ομάδα του  ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» φιλοξένησε για τον 3ο γύρο του Β1 Ομίλου του Ομαδικού Κυπέλλου «Σπύρος Μπίκος» 2015 την αντίστοιχη του ΣΣ Πετρούπολης «ΑΝΑΞ», που πριν από λίγους μήνες κατέλαβε την 1η θέση στον Β1 Όμιλο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Αττικής 2015. Μάλιστα οι δυο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί στο Πρωτάθλημα όπου τότε, η ομάδα της Πετρούπολης είχε νικήσει εντός έδρας 4½-3½. 
Μετά την οριακή εκτός έδρας ήττα στον 2ο γύρο από τον ΣΜΑΟ Καισαριανής με σκορ 4½-3½, η ομάδα των Βριλησσίων ήθελε τη νίκη για να μην μείνει χαμηλά στη βαθμολογία.
Ο Αθανάσιος Ζησιμόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Βριλησσίων, για να έρθουν οι νίκες των  Sienczewski και Μαυρογεννάκη για να κάνουν το σκορ 1-2 για την ομάδα της Πετρούπολης. Ο Ορέστης Λυρής και ο Ματθαίος Πολυκρέτης έδωσαν εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα των Βριλησσίων με 3-2. Ο Φέσσας Προκόπιος έφερε προσωρινά τον αγώνα στα ίσα για την ομάδα της Πετρούπολης. Ακολούθησε η νίκη του Μάκη Ετζόγλου επί του Ρήγα Ηλιόπουλου που έδωσε το προβάδισμα 4-3 για την ομάδα των Βριλησσίων. Τέλος, η ισοπαλία του Παναγιώτη Γασπαράτου έδωσε τη νίκη στην ομάδα των Βριλησσίων με σκορ 4½-3½.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου