Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων: Νίκη με φόντο το βάθρο για την σκακιστική Ομάδα Παμπαίδων κάτω των 8 ετών!!! – Νίκη στην πρεμιέρα του Μπίκου οι μεγάλοι



Νέα σαρωτική εμφάνιση για την σκακιστική ομάδα Παμπαίδων κάτω των 8 ετών του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» την Κυριακή 1/11/2015! Επιβλήθηκαν εκτός έδρας του ΣΟ Καλλιθέας που αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, με σκορ 0-3 με τον Μάριο Καραγιάννη να έχει 4 νίκες σε 4 αγώνες. Με την ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκαν επίσης ο Δημήτριος Μπουμπόυσης όπου στη δεύτερή του συμμετοχή πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Πρωτάθλημα, ενώ ο Ιωάννης Τσικογιαννόπουλος πέτυχε τη δεύτερή του νίκη πέρα από τη μία ήττα και τη μία ισοπαλία που είχε έως τώρα, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτε τα παιδιά των σκακιστικών σωματείων που αγωνίζονται σε υψηλότερες κατηγορίες. 
Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Ομαδικού Πρωταθλήματος Σκάκι Παμπαίδων (κάτω των 8 ετών) Αττικής 2015 η ομάδα του ΕΕΦΑΣ μεταξύ 33 σωματείων ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον ΑΣΟΠ Δίας Α΄ και τον Ζήνων Γλυφάδας Β΄ και όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 8/11/2015. Για να δείτε τη βαθμολογία ΠΑΤΉΣΤΕ ΕΔΩ!!!
Το παράδειγμα των μικρών ακολούθησε και η ομάδα σκάκι του Συλλόγου καθώς στην πρεμιέρα του Ομαδικού Κυπέλλου Σπύρος Μπίκος 2015 για τον Β1 Όμιλο επιβλήθηκαν του ΣΟ Αιγάλεω Β΄ εντός έδρας με σκορ 6-2. Η oμάδα μας προηγήθηκε γρήγορα 3-0 με τις νίκες του Ανδρέα Φειδάκη,  του Ματθαίου Πολυκρέτη και του Αθανάσιου Ζησιμόπουλου. Εν συνεχεία τη νούλα του Σπύρου Ρίζου διαδέχθηκε η νίκη του Χρήστου Ζώη που έκανε το σκορ 4½-½ και εξασφάλισε από νωρίς τη νίκη στην ομάδα. Με την ομάδα αγωνίστηκαν ακόμα ο Νίκος Πραματευτάκης, ο  Μάκης Ετζόγλου και ο Ορέστης Λυρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου