Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Νέα νίκη για την Ομάδα του ΕΕΦΑΣ με σκορ 0-8 στον 2ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής Αττικής 2016!!!



Με νέα νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», καθώς νίκησε εύκολα εκτός έδρας αυτή τη φορά, την  αντίστοιχη ομάδα του ΑΟ «Αετού» Αθηνών με σκορ 0-8 για τον 2ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016.

Η ομάδα του ΑΟ «Αετού» Αθηνών είχε έναν μηδενισμό στην 7η σκακιέρα. Έτσι η ομάδα των Βριλησσίων με την ολοκλήρωση του 2ου Γύρου παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και ηγείται του γκρουπ των ομάδων που έχουν το απόλυτο με δύο νίκες σε δύο γύρους. Άξιο αναφορές είναι το γεγονός πως με την ομάδα των Βριλησσίων έλαβε μέρος σαν αρχηγός για πρώτη φορά μετά από μια περίοδο απουσίας 11 χρόνων ο Γεώργιος Φινοκαλιώτης, γέννημα θρέμμα του Συλλόγου μας, κατά τα οποία αγωνίστηκε τόσο με την ομάδα της Ένωσης Κυπρίων Νομού Αχαΐας όσο και με την ομάδα του ΣΟ Χαλανδρίου στα Πρωταθλήματα ΠΟΑ΄ Εθνικής, Β΄ και Γ΄ Εθνικής. Με την ομάδα των Βριλησσίων αγωνίστηκαν επίσης: Ευθύμιος Ετζόγλου, Νικόλαος Πραματευτάκης, Ανδρέας Φειδάκης, Ορέστης Λυρής, Παναγιώτης Γασπαράτος, Αλέξανδρος Γιαννακούλιας και Κωνσταντίνος Μπεζυρτζόγλου.

Για να δείτε τη Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 2ου Γύρου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου