Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Τρίτωσε το «καλό» για την Ομάδα του ΕΕΦΑΣ!!! Νίκησε με σκορ 7½-½ στον 3ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016!!!


Τρίτωσε το «καλό» για τη σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», καθώς την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 νίκησε εύκολα εντός έδρας, την  αντίστοιχη ομάδα του ΠΚΕ ΑΤΕ με σκορ 7½-½ για τον 3ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016.
Η ομάδα των Βριλησσίων ξεκίνησε πολύ δυναμικά, καθώς προηγήθηκε 4-0 με τις κατά σειρά νίκες των Νικόλαου Πραματευτάκη, Αλέξανδρου Γιαννακούλια, Ορέστη Λυρή και Κωνσταντίνου Μπεζυρτζόγλου. Η ισοπαλία του Ανδρέα Φειδάκη που ακολούθησε στην 4η σκακιέρα ήταν αρκετή για να δώσει και μαθηματικά τη νίκη στην ομάδα του ΕΕΦΑΣ από πολύ νωρίς. Ακολούθησαν κατά σειρά οι νίκες των Γεώργιου Φινοκαλιώτη, που ήταν και αρχηγός της ομάδας, Μάκη Ετζόγλου και Παναγιώτη Γασπαράτου που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.
Έτσι η ομάδα των Βριλησσίων με την ολοκλήρωση του 3ου Γύρου οδηγεί την κούρσα του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016, όπου προβιβάζεται στην Ά Τοπική 2017 μόνο η Πρωταθλήτρια ομάδα.

Την ερχόμενη Κυριακή τη σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΣΟ Σαλαμίνας στο ντέρμπι κορυφής του Ομίλου καθώς και οι δύο ομάδες μετρούν 3 νίκες σε ισάριθμους γύρους.

Για να δείτε τη Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 3ου Γύρου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου