Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Νικητής στο ντέρμπι των πρωτοπόρων ο ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος»!!!

Καρέ νικών συμπλήρωσε η σκακιστική ομάδα του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», καθώς την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 επιβλήθηκε εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής για τον 4ο γύρο του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016, της  αντίστοιχης ομάδας του ΣΟ Σαλαμίνας με σκορ 2½-5½!!!

Οι παίκτες της ομάδας των Βριλησσίων μετέβηκαν στο νησί της Σαλαμίνας χωρίς να αντιμετωπίσουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των Βριλησσίων ξεκίνησε δυναμικά σε ακόμα έναν αγώνα. Ο Κώστας Μπεζυρτζόγου άνοιξε λογαριασμό για την ομάδα των Βριλησσίων, για να ακολουθήσει το παράδειγμά του ο αρχηγός της ομάδας Γεώργιος Φινοκαλιώτης που νίκησε με μινιατούρα τον αντίπαλό του διαμορφώνοντας το σκορ στο 0-2!!! Η ισοπαλία του Παναγιώτη Γασπαράτου και η ήττα του Αλέξανδρου Γιαννακούλια έφεραν το σκορ στο 1½-2½. Ακολούθησαν η πειστική νίκη του Ανδρέα Φειδάκη και η ήττα του Ορέστη Λυρή με το σκορ να διαμορφώνεται στο 2½-3½. Σε εκείνο το σημείο όμως, τόσο ο Μάκης Ετζόγλου όσο και ο Νικόλαος Πραματευτάκης που αγωνίζονταν ακόμη, είχαν την πρωτοβουλία στις παρτίδες που υπολείπονταν, την οποία μετέτρεψαν σε κερδισμένες θέσεις αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να παραιτηθούν  διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ!!!

Έτσι η ομάδα των Βριλησσίων με την ολοκλήρωση του 4ου Γύρου έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την άνοδο και οδηγεί πλέον μόνη πρώτη την κούρσα του Β2 Ομίλου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Β΄ Τοπικής 2016, σε έναν όμιλο όπου προβιβάζεται στην Α΄ Τοπική 2017 μόνο η Πρωταθλήτρια ομάδα!!!
Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες της ομάδας του ΕΕΦΑΣ Άνω Βριλησσίων «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» γευμάτισαν μαζί με φίλους σε παραδοσιακή παραλιακή ψαροταβέρνα του νησιού, όπου τα καλαμπούρια, οι φιλοφρονήσεις και τα «πειράγματα» έδιναν και έπαιρναν, σε ένα άκρως οικογενειακό και εγκάρδιο κλίμα!!!

Για να δείτε τη Βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση του 4ου Γύρου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου